Acest site este doar blog-ul de activităţi al Şcolii Gimnaziale "Elena Cuza" Iaşi.
Pentru site-ul complet, cu toate informaţiile despre şcoală vă rugăm să accesaţi www.scoalaecuza.ro

luni, 11 iunie 2012

Bună ziua, dragi prieteni!

Așteptăm cu mare bucurie vacanța pentru că anul care se încheie a fost unul deosebit de bogat în activități extracurriculare.
Multe proiecte s-au derulat la nivelul școlii noastre iar noi elevii au avut doar de câștigat.
Partenerii, colaboratorii, colegii și-au demonstrat de fiecare dată talentul, priceperile și abilitățile de comunicare, colaborare, relaționare, de lucru în echipă, prin participarea la competiții de nivel local, județean național și internațional, dar și spiritul civic prin implicarea directă în acțiuni de voluntariat și filantropice.
Iată câteva dintre acestea:
”Mediul înconjurător, locuința tuturor”, proiect pe teme de protejare a naturii, de promovare a sănătății prin respectarea unei alimentații sănătoase, în parteneriat cu Grădina Botanică ”Anastasie Fătu” Iași și în colaborare cu cabinetul medical școlar.
”Un copil educat, un adult responsabil„- proiect județean în cadrul căruia s-au desfășurat activități multiple pe teme dintre cele mai diverse.
Parteneri în acest proiect : Biblioteca Județeană ”Gheorghe Asachi”, Muzeul Literaturii Române, Muzeul Mihai Eminescu”, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Național ”Vasile Alecsandri”- Școala”Gheorghe Asachi” .
O activitate memorabilă a fost cea desfășurată cu prietenii și partenerii de la Școala ”Gheorghe Asachi”, când, cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor Române, i-am vizitat acasă și i-am invitat la o horă a unirii, a bucuriei și prieteniei.
Participarea la concursuri de educație plastic ne-a adus premii de cele mai multe ori.
Ne-am petrecut timpul liber vizionând filme și spectacole pentru copii la Teatrul Luceafărul sau primind actorii chiar la noi în școală.
Am participat la activitățile de voluntariat în cadrul proiectelor ”Speranta”, ”Îngeri în primăvară”, ”Paștele la români”, ”Între prieteni”.
Dar cea mai mare realizare din acest an este Revista ”Aripi”, lucrare coordonată de doamna prof. Geta Bungianu. Anul acesta a ocupat locul II la Concursul național de reviste școlare și jurnalism, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Iași și suntem fericiți.
Intenționăm să continuăm o parte dintre proiecte și să inițiem altele în anul școlar viitor.Scris de elevii
Călugărici David, Rotariu Alexandra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu