Acest site este doar blog-ul de activităţi al Şcolii Gimnaziale "Elena Cuza" Iaşi.
Pentru site-ul complet, cu toate informaţiile despre şcoală vă rugăm să accesaţi www.scoalaecuza.ro

duminică, 10 iunie 2012

Mari și mici, mame și bunici, la TIRIGONG cu VEVERIȚA, vă rugăm poftiți, chiar acum, chiar aici!

Am fost tare fericiți când doamna învățătoare ne-a anunțat că suntem invitați la TeleM, să participăm la realizarea Emisiunii pentru copii, TIRIGONG. Ne-am pregătit sufletește dar nu numai, căci urma să fim filmați și apoi emisiunea să apară pe micile ecrane.
Invitația ne-a fost adresată de doamna prof. Apetroaie Eugenia, coordonatoarea proiectului. Întâlnirea cu Veverița era o provocare. Voiam să o vedem de aproape, să dăm mâna cu ea, să vorbim.
Cea mai importantă activitate pentru noi, era prezentarea Revistei ”Aripi”
Intervenția inițială în care urma să se recite//interpreteze trei poezii și activitatea de creație manuală, concretizată în realizarea unui suport de creioane, culori, din peturi, hârtie glace, hârtie creponată și alte materiale ajutătoare alcătuiau programul zilei de 10 iunie, cănd urma să fim văzuți pe sticlă de prietenii și colegii noștri. Așa că aveam destule emoții.
La acestea s-a mai adăugat și ”tema pentru acasă”, care, de data aceasta a cuprins prezentarea unor accesorii de plajă.
Părinții ne-au însoțit și ne-au mai luat din emoții.
Și-au făcut apariția mulți copii care urmau să-și prezinte momentele pregătite cu mult drag, ca și noi.
Spațiul în care s-a derulat activitatea de la Hala Centrală, etajul II, este primitor și bine amenajat. Personalul care ne-a întâmpinat ne-a primit cu multă dragoste.
Debutul emisiunii a fost cât se poate de firesc: muzică, voie bună, dans și antren. Ritmul alert în care s-a derulat activitatea nu a permis prezentarea integrală a momentelor pregătite, dar am reușit să impresionăm atât pe copii cât și pe adulții prezenți cu felul în care am găndit și creat Revista ”Aripi”. Spectatorii adulți au avut un cuvânt de apreciere pozitivă asupra ținutei noastre vestimentare. Eram în uniform școlară. Acest lucru ne-a bucurat nespus.
Emoții maxime am trăit și atunci când Veverița ne-a citit numele de pe diplomele cu care am fost premiați, ca urmare a contribuției adusă la revistă.
Simbolic, toți realizatorii revistei ”Aripi” au primit NOTA 10 și FELICITĂRI.


Scris de elevele 
Rusu Oana Alexandra, Voion Rosa, Atasiei Andrada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu