Acest site este doar blog-ul de activităţi al Şcolii Gimnaziale "Elena Cuza" Iaşi.
Pentru site-ul complet, cu toate informaţiile despre şcoală vă rugăm să accesaţi www.scoalaecuza.ro

miercuri, 20 noiembrie 2013

Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului

Cu prilejul Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, elevii claselor a IVa A si a IV a B, coordonati de prof. consilier scolar Corina Barladeanu au organizat in holul cancelariei o expozitie de machete.
Realizarea efectivă a proiectelor s-a realizat în perioada 11-17 noiembrie 2013 la sfârşitul orelor în sala de clasă, sau în timpul liber la domiciliul elevilor care au avut disponibilitate de spaţiu, să poată primi întreaga echipă de proiect. (5- 6 elevi)
Pe data de 20 Noiembrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Copilului, elevii au realizat o expoziţie cu rezultatul muncii lor în holul central al şcolii, locaţie în care proiectele pot fi admirate de întreg corpul profesoral al şcolii, de invitaţi si de părinţi.
Fiecare proiect are în spate o poveste, gândită şi imaginată de membrii echipajului care au lucrat la realizarea lui. Astfel că unii si-au imaginat o tabără care să se numească „Drepturile Copilului”, în care să vină toţi copiii din toate tările lumii, mai cu seamă din tările sărace, nesemnatare ale Convenţiei; alţii au gândit să reproducă clădiri cunoscute pe care să arboreze steagurile lumii, ca toată lumea să înţeleagă că, numai împreună, pot lupta pentru respectarea drepturilor copilului.

Corina-Roxana Barladeanu
Psiholog scolar


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu